Nyheter

Siste innspurt i prosjekt dish turn for våre kundereisehelter

Terje Stokke

2021-10-29
(3 minutter lesetid)
Rebecca skrur på en av over 300 000 paraboler som skal snus i løpet av prosjektet, slik at kundene også fremover vil ha et supert TV tilbud.

Inselo sine kundereisehelter er i den siste energiske innspurten av Allente sitt omfattende Dish Turn prosjekt.

For 18 måneder siden ble de nordiske satellitt-TV distributørene Viasat og Canal Digital slått sammen til Allente. Canal Digital har distribuert TV-signaler fra selskapets egne Thor-satellitter på 1 grad vest og Viasat fra Sirius-satellittene på 5 grader øst. Allente bestemt at alle Viasat kunder måtte bli justert til Canal Digitals satellitt i løpet av 2021 under prosjektnavnet Dish Turn.

Inselo har vært den største enkeltstående aktøren i Dish Turn og alle de involverte kundereisheltene vil totalt besøke over 30 000 kunder i alle kriker og kroker av Norge og Sverige før fyrverkeriet smeller for 2022. Til sammenligning er dette like mange husholdninger som det bor i Fredrikstad.

“Vi er storfornøyd og kjempestolte av alle heltene som gjør dette mulig. Nå handler det om å gi alt i en siste innspurt for å komme helt i mål” Sier CEO i Allente Jonas Gustavsson energisk.

På våre kontorer jobbes det utrettelig med å få booket inn de siste besøkene. “Det er veldig givende å få være med på et slikt stort prosjekt” sier Marte fra Inselo sine kontorer i Kristiansand med et smil. Kundereisehelten har bare den siste uken ringt over utrolige 600 samtaler for å få tak i de siste kundene.

I midtre Troms er Kundereishelten Rebekka, som jobber fulltid med Dish Turn på besøk hos en kunde. “Kundene er ekstremt fornøyd med servicen vi gir dem. Det er kjempehyggelig og kunne hjelpe dem. Nå kan de se fotball og Skal vi Danse på ny plattform til helgen” sier hun med et smil, etter å ha fullført dagens Dish Turn nummer 6. Hun har ett gjenstående oppdrag denne dagen, før det er på den igjen med ny energi klokken 0700 imorgen. I Honningsvåg nyter Bjørn Andor solnedgangen på dagens siste hytte-oppdrag samtidig som han retter inn parabolen på 5 grader øst .”Vi må nyte slike dager” sier han, vell viten om at været snart snur.

Joakim Grönquist som er prosjektleder for Inselo er stolt av det Inselo har fått utrettet. “Det har vært ekstremt hardt arbeid for mange parter fra planlegging til gjennomføring, midt i et år fylt med pandemi. Ved hjelp av noen gode learning loop runder underveis har vi tilpasset oss godt til nye uforutsette twister. Vi er allerede i mål med booking av alle oppdragene vi har mottatt. Vi vil på toppen av dette hjelpe Allente med nye lister. Vi vil etter alle solemerker komme i mål innen fristen med disse også!”

I løpet av november skal i henhold til plan den siste parabolen snus, og i desember skal den gamle Viasat Sirius satellitten stenges. Da kan også alle våre Dish Turn kundereisehelter ta seg en velfortjent hvil! Men før den tid er det bare å ønske lykke til i de siste ukene av prosjektet.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024