Ikon av en kundereisehelt som monterer

Vi leverer toppratet Installasjon

gjennom våre riksdekkende nettverk av sertifiserte partnere

9,3 av 10 i kundefornøydhet

Det viktigste øyeblikket i kundereisen er når kunden tar i bruk tjenesten for første gang. Det tar vi på største alvor, og lar kommunikasjon og opplæring komme først. Dette kan dokumenteres gjennom våre over 500 000 hjemmebesøk i Skandinavia de siste årene. Kundene gir oss en score på 9,3 av 10 mulige, basert på de siste 100 000 sms-svarene. Vi følger målrettet opp kunder som gir lav score for at vi kontinuerlig skal forbedre oss.

fordi vi fokuserer på opplevelsen og heltene som leverer den

Kundereiseheltene

Våre 500+ lokale installatører som gir alt for kunden, er utvalgt basert på vår verdikode MAGI. Alle partnere får sertifisering, og blir en del av vårt partner success program og Inselo Academy.

HMS & Kvalitet

Vi har strenge HMS retningslinjer og bruker "sikker jobb analyse" aktivt. Alle partnere følger vår Code of Conduct. Vi reviderer sertifiseringer og forsikringer jevnlig.

Sømløs Kundereise

Inselo blir integrert sømløst som en del av din kundereise via API. Du får tilgang til data, og vi kjører jevnlig forbedringsmøter. Vi bruker vår egenutviklede kundereiseplattform mot kunde og partnere.

Kundefornøydhet

Vi måler kundefornøydhet på hvert oppdrag. 55% av alle kundene responderer, og karaktersnittet er på 9,3 av 10 mulige. Vi følger opp kundene systematisk basert på hvilken karakter de gir.

Noe av det vi installerer

Vi installerer en lang rekke produkter. Vi er spesialister på B2C men håndterer også B2B oppdrag. Selv om du ikke finner det du trenger i denne oversikten, betyr ikke det at vi ikke kan levere det. Vi er eksperter på å bygge nye nettverk og gi opplæring til eksisterende nettverk i nye tjenesteområder.

En varmepumpemontør med en varmepumpe utenfor hos en kunde

Varmepumpe

Vi har Nordens største nettverk av sertifiserte varmepumpeteknikere. Vi er spesialister på å hjelpe butikker og kjeder med installasjonsprosessen fra bestilling og sikring av regelverk til kunden er 100% fornøyd. Vi kan også løse ettermarkedet for deg.

Et unikt installasjonskonsept for hele Skandinavia

Kundereiseplattformen bidrar til å optimalisere informasjonsstrømmen

Vi i Inselo mener at de optimale kundereisene skapes i skjæringspunktet mellom mennesket og teknologi. På teknologisiden har vi derfor utarbeidet et bredt spekter av løsninger som skaper en bedre og mer sømløs informasjonsflyt i kundereisene, fra et salg til produktet er installert og i bruk.

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

@Inselo 2023