Ikon av en kundereisehelt som pakker en pakke for en kunde

Vi sørger for at Logistikken fungerer

for kunden, kloden og deg slik at du kan bruke tiden din smartere

Smart sirkulær logistikk

Vi hjelper deg med bedriftens logistikk behov. Driv mer effektivt og spar penger. Vi er en komplett og fleksibel logistikkpartner som er ekspert på bærekraftige returløsninger og sømløse integrasjoner. Vi hjelper store aktører som Telia, med skreddersydde logistikkløsninger, og får små startsups til å lykkes med skalerbar vekst. Vårt logistikksenter sender ut over 1,2 millioner produkter og mottar over 400 000 returer hvert år. Vi er bemannet med 40 hardtarbeidende kundereisehelter som gir alt for at logistikken skal fungere optimalt for kunden, deg og miljøet.

For Deg

Bruk tiden din på å skape vekst. Vi sparer deg for penger gjennom at vi gjør ting enklere. Vi får webshops, lagersystem, økonomi og transport til å snakke sømløst sammen.

Kunden

Fleksibel logistikk på kundens premisser. Opphenting av varer inntil 21:00 for levering neste dag. Vi leverer 99,11% SLA på utsendelser.

Kloden

Vi velger alltid det mest bærekraftige alternativet ved utsendelse og er eksperter på retur.

Kundereiseheltene

Vi har en kultur hvor vi heier på kundereiseheltene. Vi har lavt sykefravær, høy tilfredshet og er fagorganisert.

Våre logistikk- tjenester

Vi sørger for at logistikken din fungerer, og kan håndtere alt. Vi løser alt fra enkle, skalerbare oppdrag med standardiserte løsninger til de mest komplekse logistikkutfordringer. Målgruppen vår spenner fra små startups til store selskaper fra et bredt spekter av bransjer. Vi mener det optimale skapes i møtet mellom mennesker og teknologi. Derfor fokuserer vi på kultur og IT som fører til at logistikkprosessen flyter sømløst. Målet er å bidra til en mer lønnsom og bærekraftig logistikk og en enklere hverdag .

EN kundereisehelt monterer

Konfigurering, montering og testing

Vi konfigurere, gjennomføre enkel produksjon, montering og testing av dine produkter før utsendelse. Dette bidrar til bedre kundereiser gjennom mindre feil og en bedre brukeropplevelse.

Hjertet vårt banker for sirkulær logistikk

Basert på dine ønsker og behov og vår kunnskap, tilpasser vi teknologi og prosesser, slik at logistikken fungerer optimalt for kunden, kloden og deg. Vi samarbeider blant annet med Packorang for bærekraftig pakking av paller og pakker. Vi er eksperter på returløsninger, og har drevet med sirkulær-logistikk siden oppstarten i 2011. En bærekraftig returmodell er viktig i dag og vil bli en nødvendighet i fremtiden. Vi mottar i snitt 400 000 returer i året hvor 90% går til gjenbruk og resterende resirkuleres. Vi kan utføre testing, enkel reparasjon, smart repakking med moderne bærekraftige løsninger og gode innkjøpsordninger.

Kontakt oss for en grønn prat

Vi har de siste 4 årene gjenbrukt over 3800 km med kabler. Dette tilsvarer mer enn kjøreavstanden fra Oslo til ferieparadiset Malaga

-- Terje Skagen Direktør Logistikk
Kart med distanse Oslo til Malaga

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

@Inselo 2023