Nyheter

Inselo lanserer nye nettsider

2023-01-01
(3 minutter lesetid)
Inselo på nye eventyr

Inselo lanserer nye nettsider som symboliserer et fremtidsrettet, lekent og formålsbasert selskap.

Inselo-eventyret startet i 2011 da vi etablerte oss som et nisjeselskap innen servicelogistikk for telecom-bransjen. Vår første kunde var RiksTv. I dag leverer Inselo et bredt spekter av ulike tjenester innenfor områdene installasjon, logistikk og kundeservice. Vi samarbeider i dag med flere kjente bedrifter, deriblant Telenor, Altibox, Elkjøp og Tibber.

- Vårt formål er å levere tjenester for våre oppdragsgiveres kunder som
fremmer en sømløs overgang fra man kjøper et produkt, til den er installert og man kan ta den i bruk for første gang. Det er dette vi mener med den optimale kundereisen, poengterer Terje Stokke (CCO Inselo Gruppen).

- I forbindelse med utviklingen av selskapet er vi stolte av å kunne lansere en ny webside som formidler dagens og fremtidens Inselo, sier Stokke. Vi ønsker å synliggjøre oss som en aktør som har et bredt utvalg av løsninger for bedrifter, hvor kjernen er å gi kundene en optimal kundeopplevelse.

Terje ønsker alle et riktig godt nyttår fra Rio de Janeiro

Tanken videre for Inselo er å stadig utvikle oss med å skape ytterligere bredde av tjenester som skal dekke hele kundereisen for eksisterende og nye oppdragsgivere.
- Et nytt område vi ønsker å utforske videre, er innen energibransjen. Vi har allerede startet opp med installasjon av solceller i Sverige, og blant nye ideer ønsker vi å sette sammen totalkonsepter på energieffektive hjem, forteller Stokke.

Vi gleder oss til 2023 og fremtidsutsiktene for Inselo, våre partnere, våre oppdragsgivere og våre felles kunder.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024