Nyheter

Inselo vinner alt volum på trådløst bredbånd for Telenor i Norge

Terje Stokke

2024-06-13
(3 minutter lesetid)
Vi gleder oss til å hjelpe mange flere Telenor kunder i årene som kommer (Her kundereisehelt Tom Ekstrøm med en fornøyd kunde)

Inselo er stolte av å kunngjøre at vi har vunnet alt volum på trådløst bredbånd installasjoner for Telenor i Norge mot konsumentmarkedet for perioden 2025 til 2028.

Birgitte Engebretsen, administrerende direktør i Telenor Norge:
"Vi har vært meget fornøyde med samarbeidet med Inselo de siste årene. De har levert meget godt på alle parametere, ikke minst på kundetilfredshet. Vi er trygge på at Inselo vil fortsette å levere høy kvalitet og god service til våre kunder i årene som kommer og ser frem til at de kan optimalisere leveransen ytterligere for Telenor og våre kunder."

Terje Stokke, COO i Inselo:
“Vi er dypt takknemlige for den tilliten Telenor har vist oss ved å tildele oss denne kontrakten. Vi ser frem til et tett samarbeid med Telenor for å videreutvikle leveransen og skape enestående kundeopplevelser for Telenor trådløst bredbånd-kunder over hele landet i årene som kommer. Vår suksess er et resultat av et fruktbart partnerskap med Telenor, robuste IT-løsninger som støtter reisen for alle involverte, og ikke minst dedikerte lokale kundereisehelter, våre installasjonspartnere. Hver dag gir de sitt beste for å sikre at Telenor-kunder får feilfri internettforbindelse og en førsteklasses kundeopplevelse. Fokuset på høflighet, godt håndverk og effektiv kommunikasjon gjenspeiles i vår kundetilfredshetsmåling, som konsekvent har ligget godt over 9,4 av 10 de siste månedene."

Denne kontrakten er en betydelig seier for Inselo og våre lokale installasjons-helter. Kontrakten bekrefter Inselo sin posisjon som en ledende leverandør installasjonstjeenster for konsument og bedriftsmarkedet i Norge. Inselo er forpliktet til å fortsette å levere høy kvalitet og god service til Telenors kunder i årene som kommer.

Om Inselo:
Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Anna Måsender COO i Telenor Norge og Jan-Ole Skubbrud CEO i Inselo signerer rammeavtalen for 2025-2028

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024