Nyheter

Velkommen hjem Eva

Jan-Ole Skubberud

2023-02-23
(2 minutter lesetid)
Sondre Aarestad (CEO Eva) & Jan-Ole Skubberud (CEO Inselo)

Inselo har inngått avtale om å levere elektrikertjenester for Eva Smarthus. Eva ser frem til samarbeid med Inselo med en felles målsetning om å skape meget gode kundeopplevelser med installasjon og tjeneste i sentrum.

Eva er en norsk smarthjemsatsning som leverer smart strøm og sikkerhetsstyringsprodukter. Vi i Inselo ser frem mot å installere hjem for fremtiden og levere positive kundeopplevelser. Vi skal ha fokus på dyktig håndtverk, opplæring av kundene og ikke minst samarbeide med Eva i jakten på den optimale kundereisen.

Vår daglige leder Jan-Ole Skubberud snakket med Sondre Aarrestad (CEO) og Ramin Hasseli (Manager) i Eva Smarthjem om valget og samarbeidet så langt.

– Vi valgte Inselo fordi vi oppfatter dere som et selskap som har ekstremt fokus på kundeopplevelse, som er essensielt for at vi skal lykkes med våre tjenester og produkter. I tillegg har vi god erfaring med å jobbe med Inselo fra tidligere. Dere er lette å snakke med og forstår at man må kontinuerlig lære gjennom å teste, forteller Sondre.

– Vi har kjørt et par piloter med Inselo, og vi har blitt veldig glad i learning loop metodikken som de bruker. Vi oppfatter både de ansatte og installasjonspartnerene som ekstremt dyktige. Inselo hjelper oss med å tenke på ting vi ikke har tenkt på før, forteller Ramin entusiastisk.

Se intervjuet i videoen under.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024